Om Kennel Sea Leopard's

Jeg har gennem det meste af mit liv været omgivet af hunde - som barn er jeg opvokset med retrievere men jeg har i mange år været betaget af - og ønsket mig en whippet. Jeg fik min første whippet i 1993 og jeg fandt hurtigt ud af, at jeg havde lyst til at arbejde mere seriøst med denne race. Derfor etablerede jeg Kennel Sea Leopard's (registreret i DKK) med den vidunderlige mynde Whippet.

Jeg bor i østjylland i udkanten af en lille landsby op til mark og skov og bruger i dag en stor del af min tid på at arbejde med mine whippets. Kennel Sea Leopard's er en lille international kennel, og jeg udstiller mine hunde i det meste af Europa.

Jeg deltager med mine hunde i mange forskellige aktiviteter, de elsker at være med på udstillinger, skuer, gåture, træning og det hundene allerbedst kan lide er en dejlig løbetur efter en kunstig hare i terrænet (lurecoursing).

Mine hunde er en del af familien (næsten på lige fod med andre), og selvfølgelig er de alle med på weekendophold, ferier og ture.

Jeg har i dag 6 dejlige whippets, som giver mig mange glæder i det daglige og mange skønne timer på udstillinger og skuer sammen med andre hundeinteresserede. Jeg arbejder i mit opdræt på at fremelske de bedste egenskaber i hundene både hvad angår sind og type.

Jeg arbejder seriøst med mine hunde i hverdagen og opdrætter med hovedformålet: At lave så fysisk sunde, mentalt stærke og venlige hunde som muligt, der opfylder kravene til standarden ifølge FCI's (= Federation Cynologique International) beskrivelse.

Jeg planlægger altid mine hvalpekuld med stor omhu, så jeg har mulighed for at sikre, at de små nye hvalpe er i hænder fra fødslen. Da jeg ønsker at mine hvalpe skal være nemme at tilpasse til deres nye hjem og mennesker, sørger jeg altid for rigelig kontakt med både børn og voksne, ligesom jeg giver dem en særdeles vekslende kost, herigennem er basis for en glad hund uden omstillingsproblemer lagt.

Mine hvalpekøbere er altid meget velkomne til at kontakte mig efterfølgende for råd, vejledning eller bare en god "hundesnak". Den største glæde jeg har som opdrætter er naturligvis tilbagemeldinger fra tilfredse hvalpekøbere. På den måde ved jeg, at mit opdræt til stadighed er rigtigt uanset om hvalpen er anskaffet til udstilling eller som familiehund.